DiamondBrite, hoe werkt het?

De lak van uw auto wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weer- en verkeersvuil. De lak van een onbehandelde auto lijkt misschien vlak, maar dat is het zeker niet! In de poriën verzamelt zich vervuiling, deze vervuilingen tast de toplaag van de lak aan. Diamondbrite biedt hier de oplossing.

Diamondbrite bestaat uit twee componenten. De eerste component reinigt de poriën in het lakwerk en vult deze op. De tweede component vormt een chemische reactie met de eerste component en creeërt een beschermende laag. Deze laag heeft een hoge reflectiewaarde wat resulteert in absolute hoogglans.

Deze gecompliceerde behandeling zal 2 dagen in beslag nemen. De prijs van een Diamondbrite behandeling is op aanvraag en is inclusief het aftercare project.

img01
img01

DiamondBrite lakverzegeling

Dit lakpantser heeft zijn kracht zo sterk bewezen, dat u tot zes jaar na de behandeling schriftelijke en overdraagbare garantie op het lakpantser krijgt.

Een behandeling levert dus ook een meerwaarde van uw wagen op. Verder hoeft u uw wagen ook niet meer te poetsen, wassen met DiamondBrite aftercare producten is al voldoende om de topstaat te behouden.

Bericht van DiamondBrite:

“De harde hoogglansbescherming van DiamondBrite geeft bescherming tegen: wegenzout, zure regen, industrie uitstoot, verkeersvuil, insecten resten, en andere atmosferische vervuilingen welke op de auto terecht komen.

Verkleuring en verbleking door ultraviolet zonlicht is verleden tijd, terwijl vogeluitwerpselen geen schade meer veroorzaken als deze maar binnen 24 uur worden verwijderd. Eenmaal behandeld met de DiamondBrite lakverzegeling zal uw wagen een unieke bescherming hebben.”

img01