Interieur Reinigen (Standaard)

Een interieur reiniging bestaat uit de volgende handelingen. Het interieur wordt geheel uit gezogen ook de kofferbak, de kieren en roosters worden met perslucht en een stoom reiniger ontdaan van stof en andere vervuiling en geleiden rails van de banken worden gestoomreinigd. Stoelen/bekleding worden geshamporeld, dit is een diepte reiniging wat zorgt voor niet alleen een optische schone aanblik maar ook een diepe reiniging waarbij bacteriën en schimmels worden gedood en verwijderd.

Vooral met de wat oudere interieurs of van een vorige eigenaar is het fijn om te weten dat ook al het vuil uit de bekleding is. De vloermatten worden geshamporeld en vlekvrij gemaakt evenals de vloerbedekking.

De hemel wordt gereinigd met een stoom reiniging wat zorgt voor een geheel schone en vlek vrije aanblik, ook wordt dit gedaan met de deurstijlen en de gordels.

img01
img01

Interieur reinigen (Leer)

Voor uw leren interieur worden de stoelen als eerst gereinigd met een desbetreffende leer reiniger, dit is een milde reiniging zonder dat het leer of kleur aangetast worden. Na de reiniging word het leer in een protectie gezet, dit is een leer beschermer wat handmatig wordt in geborsteld en zorgt voor een frisse aanblik en zorgt voor de veerkracht en soepelheid van het leer. Dit is 1 tot 2 maal per jaar aan te raden.

Alle kunststof delen worden gereinigd en behandeld met een kunststof beschermer. Deze beschermer zorgt voor de originele matte kleur die de kunststof vanuit de fabriek heeft.

Veelal worden er middelen gebruikt waar veel siliconen in zitten, wat er voor zorgt dat een interieur u tegemoet glimt wat niet de bedoeling is en het verblindend kan werken bij zon weerspiegelingen.

Ozonbehandeling-geurverwijdering

Onaangename geurtjes in uw auto kunnen veel oorzaken hebben. Een aantal voorbeelden zijn bacteriën in het luchtcirculatiesysteem, sigarettenrook aanslag in het interieur en sporen van huisdieren. Buiten het feit dat de auto er niet frisser op wordt, zijn deze zaken natuurlijk niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling.

Hofstede Car Cleaning biedt dé oplossing voor dit probleem, namelijk een professionele ozon behandeling voor het interieur van uw auto. Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, wordt door deze reiniging het probleem bij de wortel aangepakt.

Doordat ozon een gas is wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de luchtkanalen van uw auto zodat ook de daar aanwezige bacteriën geheel verwijderd worden.

img01
img01

Schadenherstel

Naast een interieur of leder reiniging is het ook mogelijk om het beschadigde leer van de bekleding te herstellen. Het komt vaak voor voor dat lederen stoelen versleten zijn door het vele in en uitstappen. Dit zorgt voor slijtage van de kleur van het leren oppervlak. Het is mogelijk om dit te herstellen, er wordt een klein monster genomen van uw leren stoel om zo de kleur te kunnen bepalen.

De stoelen, pook of stuur worden na een grondige reiniging geheel geschuurd en opnieuw gereinigd. De kleur wordt aangebracht in meerdere stadia, er worden meerdere lagen aan gebracht om zo de versleten delen weer te herstellen en opnieuw op te laten leven.

Bij diepere slijtage / lichte schade kan dat hersteld worden door middel van leer plamuur toe te passen. De diepere krassen of beschadigingen worden gevuld met een leer plamuur en glad geschuurd, hierna wordt het beschadigde deel opnieuw in de kleur gezet.